Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου – Καθαρισμός μονοπατιών σε συνεργασία με τον Μαραθώνιο Ολύμπου και την Φιλοζωική και περιβαλλοντική δράση εθελοντών Δίου-Ολύμπου, «ο Περίτας»

olimpos.eu ολυμπος

Ο ΕΟΣ Λιτοχώρου, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, «Μαραθώνιος Ολύμπου» και η Φιλοζωική και περιβαλλοντική δράση εθελοντών Δίου-Ολύμπου, «ο Περίτας» αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για εκπόνηση δράσεων που αφορούν στον καθαρισμό και εξωραϊσμό περιαστικών περιοχών του Λιτοχώρου και μονοπατιών στον Όλυμπο αλλά και περιαστικών οδικών δικτύων.

Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου - Καθαρισμός μονοπατιών σε συνεργασία με τον Μαραθώνιο Ολύμπου και την Φιλοζωική και περιβαλλοντική δράση εθελοντών Δίου-Ολύμπου, «ο Περίτας» Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου - Καθαρισμός μονοπατιών σε συνεργασία με τον Μαραθώνιο Ολύμπου και την Φιλοζωική και περιβαλλοντική δράση εθελοντών Δίου-Ολύμπου, «ο Περίτας» Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου - Καθαρισμός μονοπατιών σε συνεργασία με τον Μαραθώνιο Ολύμπου και την Φιλοζωική και περιβαλλοντική δράση εθελοντών Δίου-Ολύμπου, «ο Περίτας»

Καλούνται οι συμπολίτες να συμπράξουν με την εθελοντική προσφορά εργασίας στις συγκεκριμένες ώρες και ημέρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Σάββατο 19 Μαρτίου : Ενιπέας- Λάκκος 

Κυριακή 27 Μαρτίου: Παλαιό Μοναστήρι Αγίου Διονυσίου
Τόπος συνάντησης: Γραφείο ΕΟΣ Λιτοχώρου

Ώρα συνάντησης: 9:00 πμ.


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

ΕΟΣ Λιτοχώρου: 6971953136
Μαραθώνιος Ολύμπου: 6945331548

ο Περίτας: 6973210687

 
Προσοχή! 
Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι δράσεις θα μετατεθούν αντίστοιχα στις εξής ημερομηνίες:
Σάββατο, 26 Μαρτίου και Κυριακή, 2 Απριλίου

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *